vaippalainaamo-oulu@kodinkestot.fi


29. joulukuuta 2017

Uusi lainaamovastaava

Hei kaikille!

Vuoden vaihteen 2018 kunniaksi Oulun kestovaippalainaamo siirtyi Karjasillalta Herukkaan. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat tutut. Vapaina tällä hetkellä ovat NB, M, L ja K-paketit. Ottakaa tarvittaessa rohkeasti yhteyttä tutun sähköpostin kautta: vaippalainaamo.oulu@gmail.com tai facebookissa.

Sitten vähän itsestäni...

Nimeltäni olen Anni 25- vuotias oululaislähtöinen yhden taaperoikäisen menijän äiti. Perheeseeni kuuluu lisäksi mies ja koira. Olin päättänyt jo aiemmin ennen lapseni syntymää alkaa käyttämään hänellä kestovaippoja, koska tavoitteenani on mahdollisimman ympäristöystävällinen ja terveellinen elämäntapa. Kestovaipat tuntuivat siis hyvin luontevalta jatkumolta perheemme elämässä. Lisäksi olemme harrastaneet VVV (= vauvojen vessahätäviestintää).

Etsin paljon tietoa kestoilusta netin ihmeellisestä maailmasta ja kyselin apuja facebookin Kestovaippayhdistyksen kirppis ja tuki- ryhmästä ( https://www.facebook.com/groups/KestovaippayhdistyksenKirppisJaTuki/). Sieltä lähelläni asuva Kestovaippa-tukihenkilö kuuli avunhuutoni ja riensi auttamaan minut kädestä pitäen alkuun. Samalla hän puhui minut paikallisyhdistyksen toimintaan. Aloitin Tammikuussa 2017 paikallisyhdistyksen hallituksen taloudenhoitajana. Olin hurahtanut. Lopullisesti.

Ja nyt lainaamo sitten siirtyi myös minulle. Tulevana lainaamonpitäjänä odotan innostavia tapaamisia kestotuotteiden parissa ja tottakai uusia tuttavuuksia.

Kiitoksia Tiinalle hyvästä työstä! Tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti