vaippalainaamo-oulu@kestovaippayhdistys.fi


25. helmikuuta 2017

Lainaamon juhlavuoden kampanja!
Oulun kestovaippalainaamo osallistuu Suomen juhlahumuun koko looppuvuoden kestävällä hauskalla kampanjalla! Lahjoitamme kaikkiin uusiin vaippalainoihin Orthexin ämpärin ja tiputamme lisäksi Kestovaippayhdistyksen kannatustuotteen tai Pohjois-Suomen paikallisyhdistykselle lahjoitettuja uusia kestovaippoja mukaan! Ja näitä sankoja ei tarvitse jonottaa, vaan voit varata omasi kätevästi sähköpostitse!

Upean siniset Orthexin sankot meille lahjoitti Oulun Limingantullin Prisma. Limingantullin Prisman kestovaippavalikoimassa on Muksut- ja Pilvi-tuotteita, ja kestovaipat ovat helposti löydettävissä ison käytävän varrella. Lainaamon pitäjän suosituksen saavat myös Prismassa myytävät Lunette-kuukautiskupit pesuaineineen!

Oulun kestovaippalainaamosta saa monipuolisen ja nykyaikaisen kestovaippapaketin varsin edullisella maksulla kotiin kokeiltavaksi. Vaikkapaketin vuokra on 5,- ja laina-aika on 12 vrk. Aina on sopiva ikä aloittaa kestovaippailu ja lainaamon vaippojen sekä tuen avulla voitte helposti kokeilla, sopiiko kestovaippailu myös teidän arkeenne! Autan valitsemaan viidestä lainapaketista juuri teille sopivan paketin ja vaippojen noudon yhteydessä saatte henkilökohtaista opastusta vaippojen käyttöön ja huoltoon. Lisätietoja kestovaippalainaamon toiminnasta sekä apua sopivan lainapaketin valintaan: vaippalainaamo-oulu@kestovaippayhdistys.fi .Suuret kiitokset Limingantullin Prismalle sankolahjoituksesta!Tervetuloa lainaamoon Karjasillalle,
Tiina

P.S. Lainaamon kampanjoissa ja alueyhdistyksen menossa pysyt mukana seuraamalla Facebook-sivujamme: "Oulun kestovaippalainaamo" ja "Kestovaippayhdistys Pohjois-Suomessa"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti