vaippalainaamo-oulu@kestovaippayhdistys.fi


Vaippalainaamon säännöt

Vaippojen laina-aika on maanantaista seuraavan viikon perjantaihin (12 vrk). Lainasta peritään etukäteen 5 € maksu (Kestovaippayhdistyksen jäseniltä 4 €, jäsenkortti esitettävä vaippoja noudettaessa). Laina-aikaa on mahdollisuus jatkaa viikon verran, mikäli uutta varausta ei ole. Jatkoajan maksu on 2 €. Tuotoilla rahoitetaan lainaamon hankintoja sekä tuetaan Kestovaippayhdistyksen toimintaa.

Ylimääräisistä lainapäivistä, joista ei ole etukäteen sovittu peritään 1 €/päivä sakkomaksu.
Vaippapaketin mukana on vaippojen käsittely- ja pesuohjeet. Jos joku vaippa häviää tai se rikkoutuu lainaajasta johtuvasta syystä, lainaaja on velvollinen korvaamaan vaipan uushinnan.

Lainaamo toimii vastuuhenkilön kotoa käsin. Lainaaja voi sopia vaippapaketin varaamisesta, noutamisesta ja palauttamisesta vastuuhenkilön kanssa. Kun teet varauksen, niin muista vahvistaa tarkka noutoaika viimeistään lainaa edeltävänä perjantaina! Ellet vahvista lainaasi, lainavuoro siirtyy seuraavalle jonossa olevalle. Jos haluat perua lainasi, muista tehdä se hyvissä ajoin, eli viimeistään lainaa edeltävänä perjantaina, muuten olet velvollinen maksamaan lainasumman (5 €)!

Kaikissa lainaamon toimintaan ja vaippojen lainaamiseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä vastuuhenkilöön.
puh  044-9650311
@    vaippalainaamo-oulu (at) kestovaippayhdistys.fi