vaippalainaamo-oulu@kestovaippayhdistys.fi


11. joulukuuta 2016

Pikkupakettien uudet Onnikkaat

Joulupukki kävi hieman etuajassa vierailulla Oulun kestovaippalainaamolla ja jätti valtavan säkin Onnikkaan kestovaippoja ja imuja! NB- ja S-pakettien vaipat ja imut on jo päivitetty lainaamon blogiin: NB-paketti ja S-paketti .

Onnikkaan kestovaipat muodostavat monipuolisen ja helposti muunneltavan tuoteperheen. Jotta lainaamon asiakkaat saavat varmasti kaiken irti uusista kestovaippailutuotteistamme, esittelen kaikkiin paketteihin tulevat uutuudet ja kerron samalla omat vinkkini niiden monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin! Toivottavasti tästä on apua teille!


Newborn-paketti:


Uudistettu Pätkä-lisäimu (ruskea-valkoraitainen) ja Tiima-lisäimu (Pingu) ovat ohuita ja notkeita lisäimuja vaippaan kuin vaippaan. Molemmissa on päällä kuvioitu puuvillajoustofrotee sekä 2 krs bambuhamppufleeceä. Usko-kuorivaippaa (Pöllöset) nimitetään myös unitaskuksi, sillä tämä reilun kokoinen kuori sujuu muhkeimmankin yövaipan päälle ja lisäksi kuoressa on tasku lisäimua varten. Kokeile Usko-kuorta Sulo-sisävaipan (Syksy-raita) kanssa pitkillä päiväunilla tai yövaippana! Kuvassa alhaalla on vielä YöViksu-imu (Sokerihiiri), joka koostuu kolmesta osasta. Kuviollisissa osissa on puuvillajoustofrotee ja 2 krs bambuhamppufleeceä, tuplapitkässä imuläpässä on 3 krs bambuhamppufleeceä.


Sulo-sisävaipassa on takana täyttöaukko, missä vaipan tuplapitkä imuläppä pysyy nepeillä kiinni. Sulon imutehoa voi halutessaan parantaa kummalla vain lisäimulla ja halutessaan lisäimun voi sujauttaa myös Usko-kuoren taskuun. Kokeile Usko-kuorta rohkeasti erilaisten lainaamon sisä- ja yövaippojen kanssa! Sulo-sisävaippaa suosittelen kokeilemaan myös paketissa olevien villahousujen kanssa.


Newborn-pakettiin YöViksu kannattaa erottaa kahdeksi eri imuksi ja täyttää niillä lainaamon paketin taskuvaippoja tai sisätaskuvaippoja. Eikö tuo Sokerihiiri olekin kaunis?!S-paketti:


Myös S-pakettiin saatiin uudistettu Pätkä-lisäimu (ruskea-valkoraitainen) ja Tiima-lisäimu (Mango-suklaaraita). Näissä ohuissa lisäimuissa on päällä kuvioitu puuvillajoustofrotee sekä 2 krs bambuhamppufleeceä.

Sulo-sisävaipassa (ruskea Leijonat) on takana täyttöaukko, missä vaipan tuplapitkä imuläppä pysyy nepeillä kiinni. Myös Ensivaipassa (oranssi) on täyttöaukko ja nepeillä kiinnitettävä imuläppä. Molempia sisävaippoja voit esimerkiksi pitkille päiväunille muuntaa imukykyisemmäksi lisäämällä taskuun imuläpän lisäksi joko Pätkän tai Tiiman! Ensivaipassa ei ole omaa kiinnitystä, vaan sitä voi käyttää joko paketin mukana tulevan näpsyn ja villahousujen kanssa tai Usko-kuorivaipan kanssa. Usko-kuoressa on reilu mitoitus yövaippoja varten. Lisäksi Usko-kuoressa on tasku, minne sujahtaa tarvittaessa jokin ohut lisäimu.

S-pakettiin tuli myös tarrakiinnitteinen Toivo-taskuvaippa (Eläintarha). Toivossa, kuten muissakin Onnikkaan taskuvaipoissa, käytetään erittäin kestävää Framilon-joustonauhaa. Toivoon suosittelen Viksua (alla) ja tuplapitkää imuläppää.

Kuvassa alhaalla on vielä YöViksu-imu (Sokerihiiri), joka koostuu kolmesta osasta. Kuviollisissa osissa on puuvillajoustofrotee ja 2 krs bambuhamppufleeceä, tuplapitkässä imuläpässä on 3 krs bambuhamppufleeceä. S-paketissa YöViksu kannattaa erottaa kahteen osaa ja käyttää imut paketin taskuvaipoissa tai sisätaskuvaipoissa! Tiesitkö, että YöViksun tuplapitkän imuläpän saa kiinnitettyä kaikkiin Onnikkaan sisä- ja taskuvaippoihin?! S-paketissa meillä on edellä mainittujen lisäksi Maltti -yhdenkoon taskuvaippa (oranssi).Esittelyt jatkuvat seuraavaksi M- ja L-pakettien vaippapäivityksillä! Tervetuloa lainaamoon!
vaippalainaamo.oulu@gmail.com

Pakkasterveisin,
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti