vaippalainaamo-oulu@kestovaippayhdistys.fi


19. huhtikuuta 2017

Oulussa lainat jäsenille -50%

Oletko jo Kestovaippayhdistyksen jäsen? Jäsenenä saat mm. yhteisöjäseniltä upeita alennuksia kestovaippoja ostaessasi ja pääset lukemaan digilehdeksi muuttuvaa Kesto-lehteä! KVY:n yhteistöjäsenet ja kaikille meille jäsenille tarkoitetut edut löydät kestovaippayhdistys.fi/yhteisojasenet . Itsekin olen säästänyt selvää rahaa vaippahankinnoissa käyttämällä jäsenetuja hyväkseni!
Kestovaippayhdistyksen jäsenyys on nyt erityisen kannattavaa, sillä Oulun kestovaippalainaamo tarjoaa kaikille Kestovaippayhdistyksen jäsenille vaippalainat puoleen hintaan! Kampanja on voimassa toukokuun loppuun asti ja koskee kaikkia uusia lainoja sekä uusia varauksia! NB, S, M ja L-pakettien vuokra on normaalisti 5,- ja jäsenille 4,- . Me tarjoamme nyt jäsenhinnankin puolitettuna eli laina maksaa vain 2,- ! Kestovaippayhdistyksen jäseneksi liityt helposti Kestovaippayhdistyksen verkkokaupassa ! Tule jäsennumerosi kera lainaamoon ja saat kevätedun heti käyttöösi!

Tervetuloa Oulun lainaamoon Karjasillalle! Ota yhteyttä, mietitään yhdessä teille sopiva lainapaketti ja pääsette tutustumaan kestoilun maailmaan!

Kevätterveisin,
Tiina
vaippalainaamo-oulu@kestovaippayhdistys.fi

P.S. Huomasithan myös meidän ämpärikampanjan? Sankoja on jaettu iloisille lainaamoasiakkaille ja niitä riittää vielä koko loppuvuodeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti