vaippalainaamo-oulu@kodinkestot.fi


9. toukokuuta 2014

Lainaamopaketteihin uusia lisäyksiä

Oulun kestovaippalainaamoon saapui erä uusia uunituoreita vaippoja. Lisäyksiä saatiin kaikkiin paketteihin ja niitä päivitellään pikkuhiljaa tänne blogiin. Ihanuuksia saatiin mm. Royalilta, Babyidealta, Tirsokkaalta, Jutalta, Jadenalta ja Sampsukalta. Myös TSI-ihmiset ovat kunnostautuneet ja suuri kiitos siitä heille!

Lainaamoon on saatu esittelykäyttöön myös uusimman äitiyspakkausvaipan emomalli, eli Tots Botsin uusittu Easyfit AIO. Äitiyspakkauksista löytyvä Tots Bots on varta vasten pakkaukseen muunneltu malli, jota ei siis löydy markkinoilta mistään. Sen sijaan tämä Easyfit on vapaata riistaa. Sen kokosuositus on n. 3,5 kg – 16 kg. Näitä vaippoja ei siis nyt liitetä suoraan mihinkään pakettiin, vaan lähtevät vapaanaollessaan aina seuraavan paketin matkaan. Muistakaahan lainaajat siis kysellä alla olevassa kuvassa näkyvien Tots Botsien perään!


Kuva: Sasima Oy

Ja vielä muitutus. Tots Botsin maahantuojilla ja Kestovaippayhdistyksellä on käynnissä äitiyspakkausvaippoja koskeva Facebook-kuvakilpailu "kaikki vaipat eivät ole roskaa". Nyt kaikki osallistumaan! Tässä linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti