vaippalainaamo-oulu@kodinkestot.fi


30. tammikuuta 2014

Neppipressin vuokraus kotiin


Vaippalainaamotoiminnan lisäksi Pohjois-Pohjanmaan alueella on lainattavissa KAM neppipressi. Pressin mukana kotiisi tulee sekä itse pressi, että siihen sopivat T5- ja T3-kokoiset leuat (isommille 20-koon sekä pienemmille 16-koon nepeille).

Vuokrahinnasto
- 3 euroa / 2 vuorokautta + 5e pantti
- 5 euroa / 5 vuorokautta + 5e pantti
- 7 euroa / 7 vuorokautta + 5e pantti
 
Neppipressi sijaitsee Hiirosessa, ei siis enää lainaamon yhteydessä. Pressin saa lainaan ottamalla yhteyttä suojasa@gmail.com. Panttimaksu (5e) palautetaan asiakkaalle, kun pressi on palautettu vuokrausjaksoa edeltävässä kunnossa.

Jos neppipressin vuokraaja haluaa pidentää laina-aikaansa, se on mahdollista, jos pressille ei ole muita varauksia. Lisämaksu on kaksi euroa (2e) jokaiselta alkavalta vuorokaudelta. Laina-ajan jatkosta sovitaan viimeistään palautusta edeltävänä päivänä.
Neppipressin palautuksen viivästymisestä veloitetaan kaksi euroa (2e) jokaista alkavaa vuorokautta kohti, jollei vuokra-ajan jatkamisesta ole sovittu etukäteen. 
Pressin vioittuessa tai leukojen kadotessa vuokra-aikana, ota välittömästi yhteyttä, jolloin sovitaan korvauksesta!

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
- - - - - - - - - - - - -

Jylkynkankaalla voi käydä paikan päällä nepittämässä pienempiä juttuja, jos kokee, ettei tarvitse pressiä koko viikoksi lainaan. Kerralla voi nepittää esim. 1-4 vaippaa, muutaman kestositeen tai vaikkapa lastenvaatteisiin nepit. Ei siis mitään hirveän suurta ja aikaa vievää määrää. Pressin käyttömaksu lainaamon tiloissa on 3 euroa.
Neppivarasto on pieni, suosittelemme omien neppien hankkimista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti