vaippalainaamo-oulu@kodinkestot.fi


19. heinäkuuta 2013

Neppipressin käyttö ja vuokraus Oulussa


Vaippalainaamotoiminnan lisäksi Pohjois-Pohjanmaan alueella on lainattavissa KAM neppipressi. Pressin mukana kotiisi tulee sekä itse pressi, että siihen sopivat T5- ja T3-kokoiset leuat (isommille 20-koon sekä pienemmille 16-koon nepeille).

Vuokrahinnasto
- 3 euroa / 2 vuorokautta + 5e pantti
- 5 euroa / 5 vuorokautta + 5e pantti
- 7 euroa / 7 vuorokautta + 5e pantti
 
Neppipressi sijaitsee Jylkynkankaalla, ei siis enää lainaamon yhteydessä. Pressin saa lainaan ottamalla yhteyttä yhdistuksen lainaamovastaavaan (lainaamovastaava(a)kestovaippayhdistys.fi). Panttimaksu (5e) palautetaan asiakkaalle, kun pressi on palautettu vuokrausjaksoa edeltävässä kunnossa.

Jos neppipressin vuokraaja haluaa pidentää laina-aikaansa, se on mahdollista, jos pressille ei ole muita varauksia. Lisämaksu on kaksi euroa (2e) jokaiselta alkavalta vuorokaudelta. Laina-ajan jatkosta sovitaan viimeistään palautusta edeltävänä päivänä.
Neppipressin palautuksen viivästymisestä veloitetaan kaksi euroa (2e) jokaista alkavaa vuorokautta kohti, jollei vuokra-ajan jatkamisesta ole sovittu etukäteen. 
Pressin vioittuessa tai leukojen kadotessa vuokra-aikana, ota välittömästi yhteyttä, jolloin sovitaan korvauksesta!

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
- - - - - - - - - - - - -

Jylkynkankaalla voi käydä paikan päällä nepittämässä pienempiä juttuja, jos kokee, ettei tarvitse pressiä koko viikoksi lainaan. Kerralla voi nepittää esim. 1-4 vaippaa, muutaman kestositeen tai vaikkapa lastenvaatteisiin nepit. Ei siis mitään hirveän suurta ja aikaa vievää määrää. Pressin käyttömaksu lainaamon tiloissa on 3 euroa.
Neppivarasto on pieni, suosittelemme omien neppien hankkimista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti