vaippalainaamo-oulu@kodinkestot.fi


12. maaliskuuta 2012

Kolmas ja kevään viimeínen kestovaippailta 20.3. Tuirassa

Kolmas ja samalla viimeinen kestovaippailta on ensi viikon tiistaina, eli 20.3. klo 17.30 alkaen Tuirassa, osoitteessa Hartaantie 12 kerhohuoneella (katutasossa). Jutustellaan kahvin/teen/mehun hörpiskelyn lomassa yö-, päiväuni-, reissu- ja päiväkotikestoilusta. Tervetuloa!

Viimeinen kerta tämä on siksi, että minulla on kädet täynnä töitä muiden juttujen vuoksi, joten jotain hommia täytyy nyt valitettavasti karsia. Jos Sinä olisit kuitenkin innokas pitämään huhtikuussa kestovaippaillan, ilmoittaudu pikimmiten minulle. :)

Samalla huhuilen vielä Oulun kestovaippahulinoista jotka on siis toukokuun 5.päivä Maikkulan monitoimitalolla, että talkoolaisia otetaan vielä vastaan avosylin! :D


Ja vaippapaketeista M, L ja Kuivaksiopettelupaketit kaipailee lainaajia :) NB- ja S-pakettien jonot sensijaan ovat jo menossa toukokuulla (ELI jos vauvan on tarkoitus syntyä toukokuulla ja olet miettinyt lainaamopaketin vuokrausta, kannattaa varaus tehdä NYT.) :)

Kesän osalta lainaamo saattaa joutua tauolle, sillä olemme näillä näkymin koko kesän toisella paikkakunnalla miehen kesätöiden takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti