vaippalainaamo-oulu@kodinkestot.fi


29. elokuuta 2011

Eka lainaamokuukausi kohta mennyt uuden vastaavan turvin...

...ja homma on lähtenyt käyntiin odotettua paljon paremmin! :) Paketteja on nytkin pari lainassa ja tänään lähtee taas yksi kiertoon, ja eilen sain selata kalenteria jopa lokakuulle asti kun katselin M-paketin varaajalistaa... :) Jononjatkoksi kuitenkin kannattaa jäädä, nopeasti se aika loppujen lopuksi menee, ja sitten pääsee testailee kaikenmoisia ihania vaippasia ;)

Eka kuukausi on kulunut pakettien täydennyksiä kerjätessä ja lainaamosysteemeihin tutustuessa. Vielä uupuu NB- ja K-pakettien uudelleenkuvaukset uusine tarvikkeineen, mutta nekin hommat teen, kunhan suinkin ehdin! :)

Palautetta saa ja kannattaa pistää lainaamon sähköpostiin (näkyy sivun yläreunassa), oli kyse sitten lainaamon blogiin, lainaamopaketteihin tai muuhun systeemiin liittyvä asia! Näin kehitän sitten asioita toiveiden perusteella. :)

Nyt työnalla olisi saada valtuudet myydä Kestovaippayhdistyksen jäsenyyksiä, sekä mietinnän alla ehkä koota kuudes lainaamopaketti koossa NB-S... Olisikos teidän mielestä kiva juttu? :) Vaippoja ainakin olen pistänyt sitä mukaa sivuun, kun "ylimääräisiä" on jäänyt...

Syyskuun puolivälissä alkaa opiskelujen parissakin puurtaminen, mutta luentoja ei pitäisi olla kuin tiistaisin ja torstaisin kaksi tuntia kerrallaan (plus verkko-opinnot...), joten hyvin ehdin myös lainaamohommia häärätä. :)

Ja hei, jos on joitain kivoja ja ystävällisiä ihmisiä ympäri Oulua, niin voisitteko viedä kulkiessanne oman alueenne neuvolaan ja vaikka kauppaankin lainaamon mainoksen? Ottakaa yhteyttä sähköpostilla jos viitseliäisyyttä olisi :) Itsellä ei lähellekään ympäri Oulua tule kierrettyä niin olisi mukava saada apua tähän, ja sanaa lainaamosta levitettyä ;) Voin siis sähköpostilla lähettää mainoksen, jonka sitten tulostatte kotonanne ja viette sitten sinne neuvolaan  tms. Tai jos sama ihminen voi viedä useamman, voin myös lähettää kirjepostitse. Yksittäisiä en ala postittelemaan jottei tule turhan kalliiksi.

Kivaa alkavaa syksyä kaikille,
toivottaa Ulla-Maija

2 kommenttia: