vaippalainaamo-oulu@kodinkestot.fi


23. elokuuta 2010

Pohjois-Pohjanmaan kestovaippalainaamo / Oulu

Pohjois-Pohjanmaan kestovaippalainaamo on apunasi kestovaippailun aloittamisessa sekä erilaisten vaippojen ja vaippayhdistelmien vertailemisessa.

Kestovaippalainaamosta voit lainata vaippoja kotikäyttöön 12 vuorokauden ajaksi. Lainasta peritään 5 euron maksu (Kestovaippayhdistyksen jäseniltä 4 €, jäsenkortti esitettävä vaippoja noudettaessa) , jolla rahoitetaan uusia vaippoja ja vaippalainaamon muita tarvikkeita kuluneiden tilalle. Pakettiin kuuluu myös säilytysämpäri sekä pesuaineet. Vaippoja noutaessasi saat noin puolentunnin perehdytyksen kestovaipatukseen sekä paketin sisältöön.


Lainaamossa on NB-, S-, M-, L ja K (= Kuivaksiopettelu) -kokoiset vaippapaketit, joita saa lainata maanantaista seuraavan viikon perjantaihin asti. Laina-aikaa on mahdollisuus jatkaa viikon ajan, mikäli uutta varausta ei ole. Jatkoajan maksu on kaksi euroa.


Lainaamon vaippapaketit on koottu lähestulkoon lahjoitusvaipoista; erittäin lämmin kiitos kaikille hanketta tukeneille yrityksille! Lahjoitukset ovat edelleen erittäin tervetulleita, joko alan yrityksiltä tai yksityisiltä henkilöiltä, jotka haluavat edistää hyvää asiaa ja tehdä kestovaippoja tunnetuksi.

1 kommentti: