Lainaamon vaippapaketit

15. toukokuuta 2020

Toukokuinen tervehdys!

Kevät on koittanut ajoittaisista räntä- ja raesateista huolimatta myös lainaamossa! Posti on kantanut meille useamman paketin, joista kuoriutui monenlaista sangen suloista. Jokaiseen pakettiin on tullut täydennyksenä uusia vaippoja! Merkkeinä on vanhoja tuttuja kotimaisia, muun muassa Hahtuvahullua, Jadenaa, Tirsokasta ja Lempiä. Joukkoon mahtuu myös yksi uudempi tulokas: hiljattain toimintansa aloittanut ja Kodin kestojen yhteisöjäsenten joukkoon liittynyt Snowcotton, joka maahantuo suosittua yhden koon Alvababy-vaippaa.


Talvella tapahtuneen muuton myötä Oulun seudun lainaamon toiminta on hakenut uusia uomiaan kevään aikana. Olen päätynyt siirtämään lainaamon toiminnasta ja ajankohtaisista asioista tiedottamisen pelkästään lainaamon Facebook-sivulle. Lainaamon facebookiin on tulossa myös listaukset vaippapakettien sisällöistä kuvineen.

Tämä on siis näillä näkymin tämän blogin viimeinen postaus. Blogi jää avoimeksi, jotta vanhoja tekstejä pääsee lukemaan. Blogissa olevia tietoja ei kuitenkaan enää päivitetä, vaan ajantasainen informaatio löytyy jatkossa Oulun seudun kestovaippalainaamon facebook-sivulta -klikkaa ihmeessä itsesi seuraajaksi!

Pyykkikone kilauttelee ohjelmaa päättyneeksi -uudet vaipat ovat pyörineet käyttöönottopesunsa loppuun. Ota yhteyttä ja varaa lainapaketti, niin pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uusia vaippoja lapsellesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti