Lainaamon vaippapaketit

28. maaliskuuta 2020

Lainaamo jälleen toiminnassa!

Hei kaikki lainaamon asiakkaat! Oulun lainaamo on muuttanut uuden lainaamonhoitajan hoteisiin Muhokselle, mistä käsin toiminta jatkuu tauon jälkeen. Fyysisesti lainaamo siis sijaitsee reilun 30km päässä Oulun keskustasta. Otathan yhteyttä halutessasi lainata vaippapaketin myös siinä tapauksessa, että et pääsisi noutamaan sitä Muhokselta -mietitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Meneillään oleva koronavirusepidemia vaikuttaa kuitenkin harmillisesti myös lainaamon toimintaan. Yleisten ohjeiden mukaisesti toimimme mahdollisimman vähin kontaktein. Vaipat noudetaan ensisijaisesti lainaamon ovelta kontaktia välttäen ja opastus vaippojen käyttöön voidaan hoitaa etäyhteyden välityksellä. Laina-ajan päätyttyä vaipat viettävät viettävät hetken karanteenia. Paketin vuokra sekä pantti ja sen palautus hoidetaan mobile paylla. Näin lainaamo voi jatkaa toimintaansa poikkeustilasta huolimatta. Seuraan kuitenkin tilanteen kehittymistä ja viranomaisten antamia ohjeita, ja tiedotan toiminnan muutoksista tarvittaessa.

Kevään aikana pyrin päivittämään hiljaiseloa viettänyttä blogia ja saattamaan ajan tasalle myös vaippapakettien sisällöt kuvineen. Pakettien inventaario on tehty hiljattain lainaamon muuton yhteydessä, ja muutoksia nyt blogissa nähtävillä oleviin sisältöihin on tullut jonkin verran. Myös uutukaisia vaippoja on tulossa paketteja täydentämään. Tule siis kurkkaamaan uudestaankin, mitä vaippaherkkuja saamme lainattavaksi!

Lainaamoon saa yhteyden tuttuun tapaan sähköpostitse os. vaippalainaamo-oulu@kodinkestot.fi, sekä lainaamon facebook-sivun kautta viestillä. Tervetuloa siis lainaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti